THE SINGLE BEST STRATEGY TO USE FOR آنفولانزا تا چند روز واگیر دارد

The Single Best Strategy To Use For آنفولانزا تا چند روز واگیر دارد

The Single Best Strategy To Use For آنفولانزا تا چند روز واگیر دارد

Blog Article

سرماخوردگی و آنفلوآنزا ممکن است در ابتدا شبیه به هم به نظر برسند. آن‌ها بیماری تنفسی هستند و می‌توانند علائم مشابهی ایجاد کنند.

در سایت درمانکده می‌توانید برای مشاوره آنلاین با دکتر عمومی یا مشاوره آنلاین با دکتر داخلی وقت بگیرید.

انجام اقدامات زیر نیز در پیشگیری از آنفولانزا بسیار مؤثر است.

او در پاسخ به این پرسش که واکسن آنفلوانزا در اختیار چه گروهایی قرار می‌گیرد، اظهار کرد: اولویت بندی گروه های پرخطر سالانه توسط وزارت بهداشت اعلام می‌شود. امسال نیز گروه های واجد شرایط دریافت واکسن به ترتیب شامل کلیه پرسنل بخش درمان و بهداشت، دامپزشکی، بیماران مبتلا به نقص سیستم ایمنی، سرطان و سایر بیماری های خاص، جانبازان و ایثارگران مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای، زنان باردار(تا دو هفته بعد از زایمان) واکسن دولتی رایگان دریافت خواهند کرد.

استراحت و نوشیدن مایعات کافی در درمان آنفولانزا بسیار مؤثر است. روش‌های درمان آنفولانزا

برای ساخت واکسن آنفلوآنزا، محققان از شایع­‌ترین سویه‌های ویروس استفاده می­‌کنند. بعد از تزریق واکسن، بدن علیه آن سویه‌ها آنتی‌بادی ترشح می‌کند تا از شما در برابر ویروس محافظت ‌کنند.

بیشتر پزشکان توصیه می­‌کنند واکسن را تا اوایل آبان دریافت کنید تا بدن بتواند قبل از شروع فصل آنفلوآنزا، آنتی‌بادی‌های مناسب را بسازد. البته بعد از این تاریخ هم هنوز برای دریافت واکسن دیر نیست.

برخلاف آنفولانزا که علائم بسیار حادی بیماری کرونا شروع بسیار ملایمی دارد و به مرور زمان علائم آن در بدن ایجاد می‌­شود.

وی در پاسخ به پرسش دیگری که آیا تزریق همزمان واکسن کرونا و آنفلوآنزا امکان پذیر است، گفت: اگرچه تزریق همزمان واکسن آنفلوانزا و کرونا منعی ندارد ولی باتوجه به احتمال بروز عوارض خفیفی مانند تب یا بدن درد در یک یا دو روز نخست پس از تزریق این واکسن‌ها، به جهت اطلاع از اینکه عارضه ایجاد شده مربوط به کدام واکسن است، بهتر است این دو واکسن با فاصله یک هفته از هم تزریق شوند.

اطلاعات این مقاله صرفاً برای افزایش آگاهی شماست. به‌هیچ‌عنوان بدون مشورت با پزشک، خوددرمانی نکنید.

هر نوع تغییرات صورت گرفته در رژیم غذایی‌تان باید با اطلاع و مشورت پزشک صورت گیرد در غیر این صورت فرد به بیماری کتوزیس یا آنفولانزای کتویی مبتلا می‌­گردد.

آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل البرز اصفهان ایلام بوشهر تهران چهارمحال و بختیاری خراسان شمالی خراسان جنوبی خراسان رضوی خوزستان زنجان فارس قم قزوین سمنان سیستان و بلوچستان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مرکزی مازندران هرمزگان همدان یزد چهارشنبه / ۲۲ شهریور ۱۴۰۲ / ۰۹:۴۱

استراحت و مصرف مسکن عوارض واکسن آنفولانزا و داروهای ضدویروسی مدت و شدت بیماری را کاهش میدهد

خستگی: یکی از معمول‌­ترین علائم آنفلوآنزا احساس خستگی شدید است. خستگی به سرعت بروز می­‌کند و بیمار قدرت مقابله با آن را نخواهد داشت.

Report this page